BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Het Senioren Biljart Haaksbergen (SBH) is in het voorjaar van 1992 opgericht door de heren H. Cornelese en J. Eijsink. Het doel was - en is nog altijd - de biljartsport te promoten voor alle 55 plussers in de gemeente Haaksbergen. Gestart werd destijds met circa 50 leden. In de loop der jaren is dit aantal gestegen tot 130, maar schommelt de laatste jaren rond de 100. In de maanden september tot en met april spelen zij een teamcompetitie. Elk team telt vier biljarters.
In 1995 werd het toernooi om het Persoonlijk Kampioenschap opgezet. Dit is ook een groot succes geworden. Een en ander is wel het bewijs, dat deze mooie sport goed aangeslagen is bij de senioren in Haaksbergen. Het tegenwoordige bestuur is actief bezig om alles in goede banen te leiden en nog attractiever te maken voor haar leden. Het Senioren Biljart Haaksbergen is dan ook niet meer weg te denken uit onze mooie gemeente.

De deelnemende verenigingen op dit moment zijn:
BC de Biester; BC de Fazant; BC de Hoeve; BC de Keemer; BC Livio-Saalmerink; BC de Veldmaat en BC ’t Stuupke.
BC de Hoeve speelt haar thuiswedstrijden in café Dwars in St. Isidorushoeve en BC Livio-Saalmerink in verzorgingshuis Het Saalmerink. De andere verenigingen spelen allemaal in biljartcentrum De Oude Molen.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:
voorzitter: Peter van Vlaanderen
secretaris: Willy Rikkers Klik hier voor contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
penningmeester: Johan Wensing
bestuursleden: Wil Jansen en Johan Welberg
competitieleiders: Johan Wijlens en Hennie Kamphuis

 

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier