BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Hallo biljartliefhebbers,

De corona blijft ons in de greep houden. Aangezien we afhankelijk zijn van de horecagelegenheden en het feit dat deze op dit moment gesloten zijn hebben we besloten om de GPH in de huidige vorm niet door te laten gaan. Wij hadden stiekem gehoopt dat de regering op 13 oktober meer duidelijkheid zou gaan geven over de maatregelen maar dit blijkt toch niet haalbaar.

We hebben besloten om het finaleweekend van 26 en 27 februari in een andere vorm door te laten gaan. Om misschien toch een kampioen aan te kunnen wijzen hebben we besloten om op de finale dag bij biljartcentrum de Oude Molen een knock-out systeem te gaan spelen.

De moyennes en caramboles zijn bekend en middels een loting zal er een knock-out schema komen. Afhankelijk van de aantal deelnemers zal er een A-poule en een B-poule zijn. Uiteindelijk Zolang je blijft winnen blijf je in het toernooi. Er zal geen inschrijfgeld worden betaald en de wisselbokaal is voor degene die als laatste overblijft en dus de winnaar zal zijn.

Een knock-out schema voor 16 spelers.

 

We zitten te denken aan max. 64 deelnemers. Poule A speelt bv op vrijdag tot de laatste 8. Degene die dan overblijven spelen ook op de zaterdag. Op zaterdag starten we met de B poule en spelen deze ook tot de laatste 8. Vanaf de laatste 8 wordt het speelschema weer tegelijk opgepakt zodat je uiteindelijk een winnaar van de A poule hebt en een winnaar van de B poule. Moyennes en caramboles worden tussendoor niet aangepast. Uitgezonderd nieuwe spelers. Echter is dit een opzet en zijn we afhankelijk van de aantal aanmeldingen. Het zou ook zo maar kunnen zijn dat alles op alleen de zaterdag gespeeld kan worden en het zou ook kunnen zijn dan we de zondag erbij moeten hebben.

Uiteraard zijn we afhankelijk van de corona maatregelen. Mochten we op 1 januari 2021 nog niet kunnen spelen dan zal er geen 45e editie van de Grote prijs van Haaksbergen komen. De huidige inschrijving komt dan ook te vervallen. Mocht we na 1 januari 2021 toch kunnen biljarten zal dit uiteraard vermeld worden. Mochten er toch nog vragen en of opmerkingen zijn stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier