BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Ondanks de Coronamaatregelen zijn we van mening om het toernooi te laten doorgaan. We zullen heel duidelijk en richtlijnen van het RIVM moeten volgen. Daarvoor is door de KNBB een protocol opgesteld (zie bijlage). Alleen als iedereen zich aan de richtlijnen houdt kunnen we het toernooi laten slagen.

Bij verkoudheid, koorts en keelpijn blijf je thuis. Je meldt je dan af bij de teamleider. Het is dus verstandig om meerdere datums te zoeken want als er 1 moet thuisblijven kunnen partijen niet allemaal gespeeld worden.

Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te willen spelen.

We spelen met 6 poules in de A-poule en 6 poules in de B-poule, waarbij de winnaar van elke poule zich plaatst voor de finale. Deze staat gepland op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari 2021 bij biljartcentrum de Oude Molen. Op zaterdag zal aansluitend na de finale tussen de winnaar van de A-poule en de winnaar van de B-poule de prijsuitreiking zijn. Daarna zal worden afgesloten met een hapje en drankje.

De voorrondes moeten worden gespeeld tussen 12 oktober 2020 en 13 februari 2021 bij: Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen.

Aanmelden kan via de website www.biljartenhaaksbergen.nl, waar u te zijner tijd ook alle speelschema's, uitslagen en resultaten kunt terugvinden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00.

Degene die geen internet of e-mailadres hebben kunnen zich aanmelden bij één van bovengenoemde cafés.  

Inschrijvingen moeten voor 6 oktober as. binnen zijn.

Op zaterdag 10 oktober om 16.00 uur wordt u geacht aanwezig te zijn op de voor u ingedeelde speellocatie, om samen de speeldata te bepalen. Mocht u op deze dag niet kunnen dan moet u de teamleider van de poule op de hoogte stellen van uw beschikbaarheid.

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier