BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

47e editie van de Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer beginnen.

De 47e editie van het prestigieuze bandstoottoernooi De Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer beginnen. Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te willen spelen.
We spelen met de vertrouwelijke 6 poules in de A-poule en 6 poules in de B-poule, waarbij de winnaar van elke poule zich plaatst voor de finale. Deze staat gepland op Zaterdag 2 en Zondag 3 maart 2024 bij biljartcentrum de Oude Molen. Op zondag zal aansluitend na de finale tussen de winnaar van de A-poule en de winnaar van de B-poule de prijsuitreiking zijn. Daarna zal worden afgesloten met een hapje en drankje. De voorrondes worden gespeeld tussen 11 oktober 2023 en 13 februari 2024 bij: De HSC ’21 kantine, Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen.

Aanmelden kan via de website www.biljartenhaaksbergen.nl, waar te zijner tijd ook alle speelschema's, uitslagen en resultaten te vinden zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50.
Degene die geen internet of e-mailadres hebben kunnen zich aanmelden bij één van bovengenoemde cafés.
Klik hier om in te schrijven.
Inschrijvingen moeten voor 1 oktober as. binnen zijn.

Op zaterdag 7 oktober as. om 16.00 uur worden de deelnemers geacht aanwezig te zijn op de voor u ingedeelde speellocatie, om samen de speeldata te bepalen. Mocht u op deze dag niet kunnen dan dient u de teamleider van de poule op de hoogte stellen van uw beschikbaarheid.

Namens het bestuur van de GPH

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier