BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

De meeste poules moeten nog beginnen met de voorwedstrijden poule B2 is al klaar. Willem Busschers bleef bij de Elsmos ongeslagen en werd poule winnaar. Wil Jansen werd tweede met 8 punten gevolgd door Jan Bouwhuis en Gerard Bosman.


Peter van Leeuwen was de sterkste in poule A2. In een sterke poule kwam de beslissing op de laatste dag. En zoals vaak werd het ook nu op basis van % moyenne beslist. Nu behaalden alle spelers 6 punten. Peter trok in een prachtige laatste partij de poule winst veilig door in een rechtstreeks duel Joris Put in 12 beurten te verslaan, partij moyenne 2.9. Gerie Paf werd tweede met % moyenne van 122. Joris Put en Henk vd Kuil werden resp 3 en 4e met 119% en 108%


 Poule A4 mocht voor het eerst aantreden bij de kantine van voetbalclub HSC'21. Poule winnaar en geplaatst voor de finale is Hans de Jager. Hans behaalde 8 punten met een moyenne % van 90%. Good old Matje Scheggetman werd tweede met 6 punten. Bennie Koenderink en Cor Koppelman werden derde en vierde.

 

Voor alle uitslagen klik hier. Mocht er nog geen links achter de uitslagen staan zijn er nog geen uitslagen bekend

 

Hallo,

Hierbij de poule indeling voor de Grote prijs van Haaksbergen. Ook de reglementen en deelnemerslijst is bij gestuurd. Deze zitten ook niet meer in de uitslagen map die zaterdag klaar ligt in de locaties.
De envelop voor het inschrijfgeld zit er wel in. De teamleider zorgt ervoor dat deze, samen met de uitslagen, na afloop van de voorronden bij Brian ter Braak weer ingeleverd wordt. Adres Steenbreek 9.

Voor degene die bij de Oude Molen spelen worden verzocht om 15 Oktober 16.00 uur de datums te bespreking voor de poule bespreking.
Oude Molen is dat weekend gesloten

De poule indeling staat ook online. Klik hier. Hier komen ook de resultaten te staan.

Iedereen veel succes en een sportieve strijd.

Namens het GPH bestuur
Henri Westendorp, Henk v/d Kuil en Brian ter Braak

De 46e editie van het prestigieuze bandstoottoernooi De Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer beginnen. Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te willen spelen.
We spelen met de vertrouwelijke 6 poules in de A-poule en 6 poules in de B-poule, waarbij de winnaar van elke poule zich plaatst voor de finale. Deze staat gepland op Zaterdag 4 en Zondag 5 maart 2023 bij biljartcentrum de Oude Molen. Op zaterdag zal aansluitend na de finale tussen de winnaar van de A-poule en de winnaar van de B-poule de prijsuitreiking zijn. Daarna zal worden afgesloten met een hapje en drankje. De voorrondes moeten worden gespeeld tussen 11 oktober 2022 en 13 februari 2023 bij: Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen. Nieuw vanaf dit jaar is dat er ook in de kantine van HSC’21 voorronden gespeeld worden.
Aanmelden kan hier

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50.

Degene die geen internet of e-mailadres hebben kunnen zich aanmelden bij één van bovengenoemde cafés.

Ronny Masselink heeft de Grote Prijs van haaksbergen 2022 gewonnen. In de finale regende hij af met Marco Wielens. Dat Masselink in de grote finale stond was al een wonder. In poule A stond hij de voorlaatste ronde 4e. Hij won de laatste ronde van Harry Winkelman die op dat moment eerste stond. Benny Freriksen en Frans Botterhuis stonden resp. tweede en derde met net als Winkelman 6 punten. Bij gelijk aantal punten telt het % moyenne. Freriksen en Botterhuis gingen beide in de laatste ronde onderuit waarna 4 spelers met 6 punten eindigden. Masselink eindigde met 107% bovenaan gevolgd door Winkelman met 102%

Marco Wielens werd winnaar bij de B poule. Na dag 1 stond alleen titel verdediger Marc Busschers ongeslagen bovenaan. Hij leek eenvoudig de titel binnen te halen maar verloor toch verrassend 2 wedstrijden op dag twee. Wielens maakte geen fout en werd met 8 punten kampioen gevolgd door Harry Mentink en titelverdediger Busschers.

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier