Eerste pouleuitslagen zijn binnen

De eerste poule uitslagen zijn binnen. We kunnen in ieder geval zeggen dat we een nieuwe kampioen krijgen. Onder het motto van meedoen is belangrijker dan winnen nam Jan wel heel serieus. Hij ging in Poule a2 hard onderuit en verloor al zijn wedstrijden. Bennie Wevers wist samen met Leo Kiezenbrink 10 punten te behalen maar wist op basis van % moyenne de sterkste te zijn. 118% tegenover 105%

In Poule b5 wist Gerard Wilens zich voor het eerst te plaatsen voor de grote finale. Hij wist op de slotdag zich te ontdoen van Herman Noordink. Beide spelers behaalden hier ook 8 punten maar met 104% wist Gerard nipt boven Herman te eindigen die met 100% genoegen moest nemen. Opmerkelijk in deze poule was de hoogste serie van Rint v/d Velde. Rint goed voor 29 caramboles produceerde een serie van 11.

Clemens Bargerink heeft zich ook geplaatst voor de finale. Hij versloeg in de poule de kampioen van 2018, Ronny Masselink. Johan Busschers werd derde. Peter van Leeuwen moest zich door omstandigheden na de eerste avond afmelden.

Jan Heck wist zich ongeslagen te plaatsen voor de finale. In poule B6 behaalden hij 12 punten met een moyenne van 0.96. Een stijging van 113% Hij produceerde in zijn eerste partij een serie van 16. Te maken caramboles 31. Das meer dan helft!!
Tonny Leferink werd tweede gevolgd door Harry Peeters. Frank Olthof en Johan Wensing werden resp. 4e en 5e

Henk Dikkers behaalde eveneens de finale. Samen met Ben Koppelman behaalden ze beide 8 matchpunten. Het %moyenne van Dikkers was doorslaggevend. 110 tegen 102 in het voordeel van Dikkers. Hans Segerink werd derde gevolgd door Johan Welberg en Rudie de Wit. Rudie presteerde het om 2x in de poulefase een serie van 10 te maken. (27 te maken caramboles).

Jos Knippers wist in poule A3 de sterkste te zijn. In een spannende poule wist hij 7 punten te behalen tegen 6 punten voor Theo ter Braak en Hennie Smit. Het % moyenne was van Theo hoger. Koen Westendorp werd met 5 punten derde.

Gerie Paf is weer aanwezig tijdens de grote finale. Hij bleef in Poule A1 ongeslagen en wist een % moyenne te behalen van 133%. Ook Frank Leferink speelde zeer verdienstelijk en wist tweede te worden met 8 punten en een % moyenne van 117%. Bennie Koenderink, Gerrit Heersink en Hennie ter Huurne werden resp. 3e, 4e en 5e

Opnieuw is er een debutant doorgedrongen tot de finale. In poule A5 wist Herman Ooink op basis van % moyenne door te dringen tot de finale. Samen met Cor Koppelman wisten ze 8 punten te behalen. 95% tegen 88% is het voordeel van Herman. Harry ten Have werd derde met 6 punten gevolgd door Frans Botterhuis en Hennie ten Voorde