Jan Asbroek wint Grote prijs van Haaksbergen

39 jaar moest hij erop wachten. In 2011 verloor hij al een keer de grote finale. De emotie was er niet minder om. Eindelijk had hij de grote beker. Jan Asbroek wint de Grote prijs van Haaksbergen.

Na 3 maanden voorronden met 58 deelnemers heeft Jan Asbroek de Grote prijs van Haaksbergen gewonnen. In de finale versloeg hij Koen Westendorp.
De twee finalisten werden beide ongeslagen kampioen in hun poule. Koen Westendorp wist al zijn partijen te winnen en hield een moyenne over van 1.888. Een stijging van 108%. Jan Asbroek werd winnaar van de B-poule met een moyenne van 1.03. Een stijging van 102%. In een spannende finale slaagde Jan er in Koen voor te blijven. Koen bracht de spanning terug met een serie van 13 maar moest uiteindelijk de overwinning aan Jan laten.

Het toernooi kenmerkt zich om sportiviteit en gezelligheid. Vrijdag en zaterdag werd druk bezocht. Nieuwe finalisten brengt ook nieuw publiek. Deze hebben genoten. We zijn zeer tevreden over het verloop van deze finale aldus een tevreden bestuur.

Klik hier voor de laatste caramboles Jan Asbroek

 

Eindstand poule A

Eindstand poule B

In het fotoalbum staan ook de foto's online