BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Jeroen Lammertink heeft de Grote prijs van Haaksbergen gewonnen. In de grote finale versloeg hij Hans de Jager.

Jeroen liet vanaf de eerste dag zien titel kandidaat te zijn in de B-poule. In een spannende fianle van de B poule wist hij ruim te winnen van Tonny Leferink die op dat moment ongeslagen was. In de A-poule was het afhankelijk minder spannend. In de voor laatste wedstrijd wist Hans de Jager zijn finale plaats veilig te stellen. De directe concurrent Gerrit Heersink en Joris Put wisten hun voorlaatste wedstrijd niet te winnen waardoor Hans als enigste zonder verlies winnaar van de A-poule werd. 

In de zeer druk bezochte finale lmaakte Jeroen zijn titel kandidatuur waar door te winnen in 23 beurten. Hans kwam er niet aan te pas en moest daardoor de titel winnaar Grote prijs van Haaksbergen aan Jeroen laten. Jeroen is nu 2-voudig winnaar nadat hij in 2005 ook al een kampioen werd.

 

Alle foto's van de finale staan inmiddels online: Klik hier.

Klik hier voor de laatste caramboles van de finale

Hallo biljartliefhebbers,

De finalisten zijn bekend. Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart as. zal de finale gespeeld worden van de Grote prijs van Haaksbergen. Finalisten in 2 poules van elk 6 deelnemers zullen strijden om wie er uiteindelijk op 3 maart de grote finale mag spelen.
Bij deze wordt u uitgenodigd om deze finale bij te wonen.
De spelende deelnemers worden geacht het gehele weekend en tijdens de prijsuitreiking aanwezig te zijn. Kunt u als finalist niet spelen dient u zo spoedig mogelijk dit te melden bij het bestuur van de GPH

Spelers en arbiters worden geacht in correcte kleding te komen: overhemd, pantalon en nette schoenen. De nummers 2 en 3 van de voorronden staan genoteerd als reserve (voor de eindstand per poule klik hier).

Houdt er wel rekening mee dat u opgeroepen kunt worden!

Zaterdag zullen om 10.00 uur de eerste ronden gespeeld worden. Deelnemers worden verzocht om uiterlijk 9.30 uur aanwezig te zijn. Zaterdag worden 3 ronden gespeeld.

Zaterdag wordt er om 10.00 uur begonnen.

Voor de A Poule hebben zich de volgende spelers geplaatst: Gerrit Heersink (car 54), Joris Put (car 50), Henk v/d Kuil (car 46), Bennie Koenderink (car 46), Theo ter Braak (car 44) en Hans de Jager (car 38)

Voor de B Poule hebben zich de volgende spelers geplaatst: Lucien Doeschate (car 40), Jeroen Lammertink (car 35), Rint v/d Velde (car 31) , Tonny Leferink (car 29) en Johan Welberg (car 27) en Lars Noordink (car 23),

De grote finale tussen de winnaars van de A-poule en B-poule zal zondag tegen 15.00 uur plaatsvinden.

De volgende arbiters hebben zich aangemeld:
Zaterdag: Bennie Wevers, Gerrie Paf, Rinus Noordink, Jan Heck, Jan Leferink en Jan ter Braak
Zondag: Peter van Leeuwen, Johan Busschers, Mariet Velthuis, Matje Scheggetman, Herman Noordink en Peter Verzijde

Graag zien we u tijdens de finaledagen van de Grote prijs van Haaksbergen.

De finalisten voor de finale zijn bekend

Voor alle uitslagen klik hier. Mocht er nog geen links achter de uitslagen staan zijn er nog geen uitslagen bekend

 

Alle winnaars voor Poule A zijn bekend.
Joris Put, Henk v/d Kuil, Bennie Koenderink, Gerrit Heersink Hans de Jager en Theo ter Braak. 

Voor de B Poule hebben zich de volgende spelers geplaatst: Jeroen Lammertink, Lars Noordink, Lucien Doeschate, Rint v/d Velde, Tonny Leferink en Johan Welberg. Let wel op dat de nummer 2 per poule reserve is.

 

 

 

Hallo Biljartliefhebbers,

Hierbij de poule indeling Grote prijs van Haaksbergen 2023-2024. Wederom een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken. We hopen dat het gelukt is. We gaan starten met 56 deelnemers. Wederom hebben er weer nieuwe spelers aangemeld. Deze staan vermeld in het groen. Deze moeten na de eerste avond aangepast worden. De teamleider is hier verantwoordelijk voor.

Zaterdag is de poule bespreking maar bij de Oude Molen kunnen we zaterdag NIET terecht. Maandag as. om 16.00 uur worden de spelers, die ’s middags spelen, verwacht voor de poulebespreking. De avond ‘poules’ komen om 19.00 uur bij de Oude Molen om hun datums te bespreken.

Iedereen een sportief toernooi gewenst.

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier